All in och check out

7192F083-72F7-49E8-AE80-2273A969D425

I kväll panerar jag nästa kom-igång-pass. För nybörjare... Men efter senaste passet vet jag att det är ett gäng riktigt starka coolingar jag har att göra med. 

Sist vi sågs körde vi cirkelträning med många tuffa övningar som kunde anpassas efter dagsform, hälsa och förmåga. Och alla gick ”all in” och utmanade sig själva! Så himla kul! 

Under söndagens pass vill jag inspirera till träning och rörelseglädje utomhus, i närmiljön och helt utan redskap. Jag vill utmana gänget i både styrka och kondition och visa att träning varken kräver gymkort eller dyr utrustning. Vad tror ni vi ska göra? 

Välmående handlar inte bara om hög puls och tuffa fysisks utmaningar. Minst lika viktigt för mig -men ofta bortglömt - är förmågan att checka ut och varva ner.  Just nu planerar och undersöker jag intresset för en heldagsretreat i Stockholms mysigaste yogastudio lördagen den 7/12. Är du lite intresserad, vill kanske veta mer och dessutom se till att få en förhandsinbjudan - mejla en intresseanmälan (ej bindande) till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. så får jag koll på intresset! Tack på förhand! 

Trevlig helg! 

7
×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Kan det här verkligen vara bra?
Mer yin åt folket
Image
— Ring mig

070-521 60 39

— Mejla mig
— Följ mig