Mer yin åt folket

pose3

Jag älskar yinyoga! Det är en kravlös yogaform som passar alla! Det stillsamma tempot och de enkla positionerna till trots, utmanar den här yogaformen upptrissade prestationsprinsessor, stela maratonlöpare, knastriga seniorer och trötta kontorsnissar - men på väldigt olika sätt.

 

Yinyoga är en meditativ och avskalad yogaform som passar utmärkt som komplement för den som ägnar sig åt mer fysisk träning, likväl som för den som behöver varva ner. Alla positioner är sittande eller liggande på golvet. Genom att stanna länge i positionerna hinner man inte bara grunda sig i positionen utan också landa mentalt i stillheten. I stället för att eftersträva djupet i positionerna lyssnar man till kroppen och stannar vid första motståndet. Just det där - att lyssna till kroppen och strunta i perfektion - känns så befriande tycker jag. Vi lever i ett prestationssamhälle där det mesta vi gör utvärderas, mäts och jämförs. Ibland måste vi ju bara få vara. Precis så som vi är. 

I kväll förbereder jag det första yinyogapasset med min söndagsgrupp i Solna. Jag hoppas så att jag kan förmedla det som jag själv tycker så mycket om med yinyoga. Själv är jag nämligen övertygad om att mer yin åt folket är välbehövligt!

9
All in och check out
Plussa på rörelsekontot

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.linderson.com/

Image
— Ring mig

070-521 60 39

— Mejla mig
— Följ mig