Från noll till hundra på några veckor

blogg

Från noll till hundra på några veckor. Ja – lite så känns det faktiskt! Idén om att starta Linderson Active började gro en tidig sommarmorgon vid stugan, växte till sig under dagen och fick knopp lagom till middagen.

Och nu står vi alltså här i blom. I mitten av september drar vi igång våra två träningsgrupper i Solna och pt-verksamheten är startad. Med stor glädje lanserar vi härmed också vår nya superfina webbplats www.linderson.com Tack Vallagruppen för att ni så träffsäkert lyckats fånga verksamheten vi bedriver i ord, bild och form!

Nu är det dags för mig att dra på mig mina nya gympaskorna och ta en kort tur i joggingspåret. Jag ska erkänna att det tar emot en aning eftersom jag inte sprungit på ett bra tag. Men om två veckor ska jag delta på Menthal Health Run och då är det ju bra om både jag och skorna fått känna på några löpsteg. Jag deltar i loppet för att uppmärksamma hur viktig fysisk aktivitet är för hela människans hälsa – både kropp och knopp.

8
×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Plussa på rörelsekontot
Image
— Ring mig

070-521 60 39

— Mejla mig
— Följ mig