K-ordet

smal Vi går bara in i något nytt

Jag har funderat länge att på om jag ska våga ta det fula och onämnbara k-ordet i min mun. Ordet som ingen vill höra och absolut inte förknippas med. Sluta inte läsa nu. Ju mer jag har läst om ämnet desto intressantare tycker jag att det är. Och mest intressant är faktiskt själva klimakterieresan innan du ens själv fattat att du beträtt den stigen.

Fortsätt läs mer
2
  1770 Träffar

Smarta mål i vår

beskuren-2
 Så här års är vi många som funderar över mål och intentioner för det kommande året. Men hur ska vi tänka om vi vill få resultat och nå våra mål?
Fortsätt läs mer
3
  1685 Träffar

Kan det här verkligen vara bra?

boxas2

Trettio minuter räckte. HIT (high intensive training) stod på programmet och vi gjorde övningar som hantelpress, kettlebellswingar och burpees så snabbt som möjligt och så tungt som möjligt. Gång på gång tills passet och vi var helt slut! Fullt ös - inga konstigheter!

Fortsätt läs mer
5
  1613 Träffar

All in och check out

7192F083-72F7-49E8-AE80-2273A969D425

I kväll panerar jag nästa kom-igång-pass. För nybörjare... Men efter senaste passet vet jag att det är ett gäng riktigt starka coolingar jag har att göra med. 

Fortsätt läs mer
7
  1730 Träffar

Mer yin åt folket

pose3

Jag älskar yinyoga! Det är en kravlös yogaform som passar alla! Det stillsamma tempot och de enkla positionerna till trots, utmanar den här yogaformen upptrissade prestationsprinsessor, stela maratonlöpare, knastriga seniorer och trötta kontorsnissar - men på väldigt olika sätt.

 

Fortsätt läs mer
9
  1759 Träffar

Plussa på rörelsekontot

vikt2

Redan filosofen Hippokrates (460-370 f. kr) lär ha yppat orden att "en promenad är människans bästa medicin". Och visst kan man hålla med? Efter en skön promenad, ett kul danspass eller lite pump på gymmet är vi "som nya" igen!  I dag finns det forskning som bekräftar empirin.

Fortsätt läs mer
8
  1633 Träffar
Image
— Ring mig

070-521 60 39

— Mejla mig
— Följ mig